Theorie

Het Theorie-examen

Het volledige rijbewijs bestaat uit het theorie- en praktijkexamen. Op deze pagina vind je meer info over het examen en de theoriepakketten. Aanmelden voor een examen kan gemakkelijk via het CBR! 

Wat kun je verwachten?

Gevaar-herkenning

25 vragen

Kennis

12 vragen

Inzicht

28 vragen

Leer-middelen

iTheorie.nl

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. Het itheoriepakket is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Theorieboek

Dit auto theorieboek van VekaBest is één van de meest verkochte auto theorieboeken. Verkeersregels en verkeerssituaties worden in eenvoudige taal aan je uitgelegd. De vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden maken het nog makkelijker om de theoriestof te begrijpen.

9789067991971-Auto-Rijbewijs-Verkeersregels_large_nw
Rijlessen weer toegestaan vanaf 3 maart!!! 😷

Het kabinet heeft op dinsdag 23 februari groen licht gegeven voor versoepelingen van de contactberoepen. Wij zijn enorm blij dat wij vanaf 3 maart jullie rijopleiding weer mogen hervatten! Tevens zal het CBR vanaf deze datum haar werkzaamheden weer opstarten. Wij gaan ons voor nu zo goed mogelijk voorbereiden om vanaf 3 maart weer veilig de weg op te kunnen!

Lees hieronder alvast ons protocol met coronamaatregelen. 

Heb je nog verdere vragen of wil je aanmelden kijk op de website of neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Open chat
1
Vragen?
Vragen? Stel ze direct via Whatsapp!