id, driving license, personal identity

Vanaf 16,5 starten met rijlessen!

Vanaf 17 jaar is het mogelijk om een rijbewijs voor de auto te halen, maar je hoeft niet tot je 17e verjaardag te wachten om te beginnen met rijlessen. Volgens de regels mag je al rijles nemen vanaf 16,5 jaar, net als het doen van een tussentijdse toets. Je theorie-examen kun je zelfs al halen vanaf 16 jaar. Als je 17 jaar oud bent, dan mag je rijexamen doen. Als je slaagt kun je het rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Je rijdt dan tot je 18e altijd met een coach naast je, wat goed is voor de verkeersveiligheid.

Wist je dat steeds meer jongeren op hun 17e hun rijbewijs voor de auto halen? Op die leeftijd lijkt het allemaal sneller en beter te gaan.  Elke maand slagen ruim 4.000 17-jarigen voor hun rijexamen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rijlessen weer toegestaan vanaf 3 maart!!! 😷

Het kabinet heeft op dinsdag 23 februari groen licht gegeven voor versoepelingen van de contactberoepen. Wij zijn enorm blij dat wij vanaf 3 maart jullie rijopleiding weer mogen hervatten! Tevens zal het CBR vanaf deze datum haar werkzaamheden weer opstarten. Wij gaan ons voor nu zo goed mogelijk voorbereiden om vanaf 3 maart weer veilig de weg op te kunnen!

Lees hieronder alvast ons protocol met coronamaatregelen. 

Heb je nog verdere vragen of wil je aanmelden kijk op de website of neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Open chat
1
Vragen?
Vragen? Stel ze direct via Whatsapp!